Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
 

Gundel helyett Hajdu B. - akik közvetíthetnek

0 komment

Az megvan, hogy az ország legjobb sportkommentátora, Hajdu B. István mindössze egy focivébéről közvetített? Na, annak is már nyolc éve. Ha már teli pofával osztom Riskó Géza főszerkesztő választottjait, akkor illene most már megosztani, melyik négy kommerntátor közvetíthetne a brazíiai foci vébéről, ha én dönthetnék.

Hajdu B., mindössze egy vébé

Napi himnuszológia Sugár Ágival

0 komment

A világbajnokság második körének kezdetén ideje bemutatni a B csoport csapatainak himnuszait. A chilei válogatott legnagyobb fegyvere éppen az indulója. Hogy miért? - meglátjátok alább. Sugár Ágié a szó.

Sugár Ágnes

Gundi esete a gólvonal-technológiával

0 komment

A vasárnapi Franciaország-Honduras meccsen akadt először érdemi feladata a gólvonal-technológiának. Meg is oldotta. Ám Gundel Takács Gábor, a sokoldalú tévés nehezen emésztette meg a fociban hivatalosan először mutatkozó emberen túli döntést. Mindig mondjuk: ha bemegy, gól!

Napi himnuszológia Baleczky Annamáriával

0 komment

Két és fél csoport nyitómeccsei maradtak az új hétre a brazíliai focivébén. Az F csoport hátramaradt partija mellett, a G és H csoport első fordulóját is lezavarják hétfőn és kedden. Sőt, kedden a brazilok már második meccsüket játsszák. Most a G csoport négy válogatottjának himnuszát konferálja föl nekünk mai bemondónk, Baleczky Annamária.

Baleczky Annamária

Vébé-tévé: Láz, bíccs, Copacabana

0 komment

Az vajon miért van, hogy a magyar televíziók négy évről két évre (vegyük ide az eb-t is) nem tudnak egy elfogadható minőségű és fogyasztható közvetítést összehozni? Hogy a köztévé a közhelyek miatt köz? Miért is oszthatja az észt egyik-másik szaki totál felkészületlenül? Az egyes műsorokat később egyenként is kritizáljuk. Sőt, Strigo barátunk még az angliai közvetítésekről is ígért posztot a vébé idejére. Egyelőre egy áttekintést adunk, mit görcsölnek össze a magyar tévécsatornák a vébé alatt. Egyúttal fölkérjük kedves nézőinket, hogy a legnagyobb riporteri marhaságokat vagy blogkommentben ehelyütt, vagy fb-oldalunkon osszák meg velünk!

Követők

juergenw popp