Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
 

Napi himnuszológia Baleczky Annamáriával

0 komment

Két és fél csoport nyitómeccsei maradtak az új hétre a brazíliai focivébén. Az F csoport hátramaradt partija mellett, a G és H csoport első fordulóját is lezavarják hétfőn és kedden. Sőt, kedden a brazilok már második meccsüket játsszák. Most a G csoport négy válogatottjának himnuszát konferálja föl nekünk mai bemondónk, Baleczky Annamária.

Baleczky Annamária

Napi himnuszologia Kertész Zsuzsával

0 komment

Kedves nézőink, a vébé második napján már hat csapat dörgöli a brazil pályákon. A dél afrikai döntő visszavágójának számító spanyol-hollandot is ma játszák, a Mexikó-Kamerun és a Chile-Ausztrália között. Hat csapatnak hat himnusza - mondja nekünk Kertész Zsuzsa. A B csoport négy csapatának nemzeti himnuszaira azonban csak a második csoportkör idején tér vissza a rutinos bemondó, vagy valamelyik kollégája. Ma mexikóiak és a kameruniak indulója kerül terítékre.

Napi himnuszologia Bay Évikével

0 komment

Kedves nézőink, a labdarúgó világbajnokság első körében mindennap ismertetőt kapnak az éppen pályára lépő csapatok himnuszairól. A világbajnokság nyitómérkőzését 2002-ig a világbajnoki címvédő játszotta valamelyik csoportellenfelével, 2006 óta pedig mindig az aktuális házigazda az első fellépő. Ezúttal Brazília és déli szomszédunk, Horvátország játssza a nyitómeccset Sao Pauloban. Nézzünk néhány tríviát a két ország himnuszáról.

Követők

juergenw popp