Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
 

A hóhér akasztva jó - Popp a tévében

0 komment

Már a legnagyobb videó megosztón is megtalálni az Aranylövés Puzsérral című Sport Klubos műsor legutóbbi adását, ahol a fatertól örökölt nevemen, Bognár Péterként mutatkoztam. A hóhér akasztva jó - tartja az ógörög bölcsesség. Persze, hogy egyből jött a az élmunkásnyúzó koki a kommentek között. "Bognár urat nem tudom honnan sikerült összeszedni, de az tény, hogy egy értelmes mondat összerakása is komoly kihívást jelent számára. Ha az volt a cél, hogy ezáltal a többi résztvevő jobb fényben tűnjön fel, az maradéktalanul sikerült.".

Australian Open: Mats Wilander félórája

0 komment

A téli vizsgaidőszakot nyögő sportrajongók kedvenc éjszakai kiegeszítője az Australian Open, vagy vitraytamásul az ausztrál nyílt nemzetközi teniszbajnokság. Az éjszakába nyúló tanulás közben nemcsak Nadal, Federer, Djokovic, Murray, vagy Serena Williams és Maria Sarapova meccseit érdemes megnézni két tétel bevágása között vagy helyett az Eurosporton, de a meccseket elemző napi műsort a Game, Set & Mats-et is, ahol az 1980-as évek hétszeres Grand Slam bajnoka, Mats Wilander elemez.

Wilander és Schett

Barátságos három pont

0 komment

Most Lovrencsics Gergő esett bele a gyakori hibába és beszélt barátságos meccs után három pontról. Pintér kapitányra továbbra is ráfér a kommunikációs tréning, P. Fülöp Gábor kommentátor ígéretesen szövegelt a vébé előtt, aranylábú vitézeink pedig egy kamutizivel győzték le az albánokat.

P. Fülöp Gábor és Berki Krisztián

Követők

juergenw popp