Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
 

Aranylövés mellé - szurkol és rajong

0 komment

Puzsér Robi általában valós problémákba tenyerel bele, ám ez a szurkoló vagy rajongó kérdés kevésbé lényeges, mint a korábbiak. Henriknek volt igaza a legutóbbi Aranylövés Puzsérral című Sport Klubos műsorban, miszerint a Robi által rajongónak nevezett kizárólag eredményekben, sőt trófeákban gondolkodó szurkolók mindig jelen voltak, csak most az internet felületei jócskán felerősítik a hangjukat.

A hóhér akasztva jó - Popp a tévében

0 komment

Már a legnagyobb videó megosztón is megtalálni az Aranylövés Puzsérral című Sport Klubos műsor legutóbbi adását, ahol a fatertól örökölt nevemen, Bognár Péterként mutatkoztam. A hóhér akasztva jó - tartja az ógörög bölcsesség. Persze, hogy egyből jött a az élmunkásnyúzó koki a kommentek között. "Bognár urat nem tudom honnan sikerült összeszedni, de az tény, hogy egy értelmes mondat összerakása is komoly kihívást jelent számára. Ha az volt a cél, hogy ezáltal a többi résztvevő jobb fényben tűnjön fel, az maradéktalanul sikerült.".

Australian Open: Mats Wilander félórája

0 komment

A téli vizsgaidőszakot nyögő sportrajongók kedvenc éjszakai kiegeszítője az Australian Open, vagy vitraytamásul az ausztrál nyílt nemzetközi teniszbajnokság. Az éjszakába nyúló tanulás közben nemcsak Nadal, Federer, Djokovic, Murray, vagy Serena Williams és Maria Sarapova meccseit érdemes megnézni két tétel bevágása között vagy helyett az Eurosporton, de a meccseket elemző napi műsort a Game, Set & Mats-et is, ahol az 1980-as évek hétszeres Grand Slam bajnoka, Mats Wilander elemez.

Wilander és Schett

Gyurcsá, Gyurcsók, Gyurcsó

0 komment

Blogunk a média és a sport kapcsolatát feszegeti majd. Kíméletlenül kritizáljuk sportkommentátorainkat, de nyilván a szeretet motivál bennünket, miközben túrjuk orrunkból a fikát. Kitérünk majd a sport és a kultúra, így a zene kölcsönhatásaira. Sorozatban foglalkozunk a közelgő brazíliai foci vébé kapcsán a korábbi és a mostani világbajnokságok fölmerülő slágereivel. Első hősünk pedig a köztévé Jolly Jokere, Gundel Takács Gábor. GTG egyszemélyben a modern Vágó Ityu, Juhász Előd és Vitray Tamás.

Gundi, a joker

Követők

juergenw popp