AJÁNLÓ
 
11:32
2014. 06. 27.
Pep Guardiola úgy döntött, hogy szarik a Bayern München hagyományaira. Tartja a menetrendet...
A bejegyzés folyatódik
 
11:32
2014. 06. 27.
Bezzeg most a fél ország Csipes Tamara és Dombvári Bence szerencsétlen kokain...
A bejegyzés folyatódik
 
11:32
2014. 06. 27.
Második fellépésem alkalmával az ultrákról beszélgettünk az Aranylövés...
A bejegyzés folyatódik
 
11:32
2014. 06. 27.
Hetek óta ígérjük és nesze: angliai emberünk, Strigo az ottani közvetítéseket véleményezi...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
 

Vébézenék: Megint Shakira

0 komment

Gondoltátok volna, hogy még a Waka Wakánál is sikerül fájdalmasabb vébéhimnuszt összehozni Gerard Piquéné Shakira stábjának? Bár a művésznő négy évvel idősebb lett 2010 óta, talán bölcsebb is, de jobb nem. Segget rázni még mindig tud a publikum nagy örömére és valamelyest énekelni is, de a La La La ezzel együtt gyötrelmes.

Shakira dalánál talán csak férje-ura világbajnokként pályára rakott performansza nagyobb blama a család számára. Gonoszkodva feltételezhetnénk, hogy az idei világbajnok csapatból is talál magának valakit az énekesnő. Ha Svájc győz, akkor Shaquiri olyan jól illene Shakirához, mint Csacsinszky Csacsinszkához.

Angolul

A dal  maga olyan sok szót nem ér és nem is érdemel. Igazi zseni volt, aki lakossági trance alapok közé gondolta Shakira számítógéppel megbizergált hangját. A rádiók meg majd belecsempészik a barátaik fülébe.

Spanyolul

A szövegíró aztán ezúttal sem kapott agyvérzést, nem is erőltette meg magát, hirtelen mozdulatok nélkül járulhatott a kasszához is. Shaki sem énekel többet a szerzeményben, mint a népdal szövegét elfelejtve lalázó csinos napközis tanárnő, akibe az összes kiskrambó szerelmes. Persze nyilván nyalja a showt a vén kecske is. Kétség sem fér hozzá, hogy Sepp Blatter, a FIFA elnöke óriási Shakira-rajongó.

Lájkold frappáns fb-oldalunkat!


comments powered by Disqus

Követők

juergenw popp